Er du endnu ikke kommet med på podcastbølgen, eller mangler du inspiration til, hvilke danske podcasts du kan komme i ørerne? Læs med her og få mine podcast anbefalinger til dig der arbejder med eller interesserer dig for online marketing.

 

Help Marketing

Help Marketing er en af de første podcasts jeg lyttede til, da jeg fik øjnene og ørerne op for podcasts. Podcastet udkommer hver uge med et nyt afsnit, der varer omkring en time. Her interviewer Eric Ziengs eksperter inden for online marketing, der hver især giver konkrete råd til, hvordan du kan få succes med ugens emne. Emnerne spænder bredt, men tager alle afsæt i digital markedsføring, og omhandler blandt andet content marketing, kommunikation, lead generering samt salg og sociale medier.

På Help Marketing’s hjemmeside finder du ud over 100+ podcasts også en liste med en lang række online marketing værktøjer – værktøjer som nævnes i de enkelte afsnit. Værktøjerne er opdelt i kategorier, hvilket gør listen nem at gå til.

Du finder Help Marketing her eller på iTunes.

 

Marketing Brief – Et podcast om Online Marketing

Marketing Brief er et nyere podcast, som gik i luften i januar 2017. Podcastet produceres af Halfdan Timm og Emil Kristensen, som du måske allerede kender fra online marketing-verdenen. Marketing Brief er et podcast med konkrete tips, tricks og takeaways inden for online marketing, herunder sociale medier, konverteringsoptimering, e-mail markedsføring og meget andet.

Formatet er lidt anderledes end de øvrige podcasts på listen, da det kun er omkring 10 minutter pr. episode. Dette gør bestemt ikke podcastet dårligere, men har derimod en række fordele. En af dem er, at den korte varighed giver mulighed for, selv i en travl hverdag, at få nye inputs og inspiration til online marketing.

Du finder Marketing Brief her eller på iTunes.

 

PotterCut – Online markedsføring på internettet

PotterCut er et podcast om alt inden for online markedsføring herunder nyhedsbreve, PR, søgemaskiner, sociale medier og (selvfølgelig) podcasts. Manden bag PotterCut er Ib Potter, som du måske kender fra MarketingCamp – en af Danmarks største konferencer inden for online markedsføring. I hver episode, som er på mellem 30 og 60 minutter, har Ib Potter en gæst med speciale inden for et område af online markedsføring. Du kan derved lære fra de bedste.

Bliver du bidt af en gal podcaster og vil vide mere om podcast udstyr samt hvordan du laver din egen podcast, er der en masse nyttige informationer på PotterCut’s hjemmeside om netop disse emner.

Du finder PotterCut her eller på iTunes.

 

Mangler der gode podcasts på min liste?

De tre ovennævnte podcasts er dem jeg lytter mest til i øjeblikket. De er efter min mening blandt de bedste podcasts inden for online marketing. Ud over ovenstående har jeg også andre podcasts på min ‘mine podcasts”-liste. Jeg er dog ikke rigtig kommet i gang med at lytte til dem endnu, primært grundet manglende tid, men vil da lige nævne dem som afslutning på mit blogindlæg.

Herudover kan der sagtens være andre gode danske podcasts, der mangler på min liste – podcasts jeg dog endnu ikke har fået ørerne og øjnene op for. Måske du har kendskab til ét eller flere online marketing podcasts, der er værd at nævne?