Referencer

Tag ikke kun vores ord for gode varer. Se hvad andre siger.

Gennem alle årene har Jeanette udvist stort engagement og vedholdende interesse for sit fag og for firmaet. Hun har med sin indsats været stærkt medvirkende til den fremgang Nettoparts har haft i årene efter hendes tiltræden. Vi har således ikke bare bevaret positionen som førende i Danmark inden for vores felt, men kan nu kaldes os førende i hele Norden.

Fra første dag har Jeanette udvist interesse i at udvikle online-marketing afdelingen bedst muligt og har bestandigt arbejdet på at ensrette og optimere processerne i afdelingen, således at vi er blevet i stand til at skabe flere og bedre resultater hurtigere.

Som medarbejder har Jeanette mange fortrin, men især kan nævnes hendes meget store overblik og evne til at holde mange bolde i luften på en gang.  Jeanette springer aldrig over hvor gærdet er lavest, men arbejder tålmodigt og metodisk med enhver opgave, til hun når det resultat hun ønsker. Jeg har således aldrig tøvet med at overlade ansvar til hende, og jeg er overbevist om at uanset hvad Jeanette giver sig i kast med så vil hun løse det på den bedst tænkelige måde, således som hun har gjort det de sidste 5 år hos Nettoparts.

Thomas Holm

Direktør og ejer, Nettoparts

Jeg har gennem min ansættelse hos Nettoparts haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Jeanette.

Hun er en kvinde med høje faglige kvalifikationer inden for online marketing, der er oparbejdet gennem en enorm interesse for hendes fag og en vilje til at holde sig opdateret på, hvad der rører sig inden for marketingfeltet. Dette har gjort, at Nettoparts skaber solide resultater og er førende på markedet.

I min tid hos Nettoparts fik jeg derfor min viden opdateret samtidig med, at jeg blev udfordret af Jeanette.

Som person er hun smilende, ærlig og imødekommende.

Jeg vil derfor til enhver tid anbefale Jeanette, hvis man leder efter en sikker projektleder med den nyeste viden inden for online marketing.

Carina Wetlesen

Marketingmedarbejder, Nettoparts

Gennem mit job som direktør i Taxa Selandia var jeg leder for Jeanette, der i perioden bestred flere forskellige funktioner: Bookingmedarbejder, marketingansvarlig og bogholderiassistent.

I mit samarbejde med Jeanette har jeg lært hende at kende som en engageret og ihærdig medarbejder med en stor omstillingsevne. Hendes opgaver udføres med stor kreativitet uden at det går ud over kvaliteten.

Jeanette er meget vellidt af hendes kolleger og samarbejdspartnere og nyder stor respekt for hendes fokus på service og overholdelse af deadlines.

John Martinussen

Direktør, Taxa Selandia

Jeanette har varetaget mange funktioner og rette titel kunne være kaoskontrollør, idet Jeanettes kompetencer indenfor markedsføring, bogholderi og kundeservice har gjort, at hun har formået at arbejde i samtlige afdelinger ved barsel, sygdom og ekstraordinær travlhed.

Jeanette tilegner sig hurtigt, struktureret og problemløst ny viden og tager gerne initiativ til procesoptimering, indenfor de enkelte områder. Med den tilgang til opgaverne, har Jeanette stået for udarbejdelse af flere af vores forretningsgangsbeskrivelser.

Jeanette har været ansvarlig for Taxa Selandias markedsføring – både i forhold til udvikling af ny hjemmeside og annoncelinje på print. Hun har endvidere drevet processen at udvikle og implementere vores førerhåndbog – et opslagsværk for chaufførerne, der ligger i samtlige vogne.

Hans Okholm Vejrup

Direktør, Taxa Selandia

Jeanettes opgaver har været mange, bl.a. har hun haft en stor aktie i opstart af ny afdeling i Ishøj.

Jeanette sørgede for alle marketing opgaver i Ishøj herunder nyhedsbreve til kunder og kandidater. Hun har ligeledes udarbejdet skabeloner og arbejdsgange for afdelingen, såvel som for nye kollegaer. Alt for at optimere og synliggøre de enkelte rutiner.

Jeanette har dagligt talt og skrevet engelsk, og i den forbindelse, kan jeg kun anbefale hendes formuleringsevne og tilgang til sproget generelt.

Jeanette har ydermere, dagligt haft berøring med mange mennesker – både personlig og telefonisk – og har derfor let tilgang til kunder og kollegaer.

Afslutningsvis vil jeg specielt fremhæve Jeanettes omhyggelighed, præcision og struktur.

Per Floding

Afdelingsleder Ishøj, Vikargruppen Danmark

Udover at gennemgå uddannelsen som kontorelev og de deraf følgende opgaver, har Jeanette selvstændigt og på eget initiativ varetaget en række opgaver indenfor marketing. Jeanette har ligeledes været en nøglemedarbejder i forhold til implementering af vores interne databasesystem.

Jeanette har varetaget sine opgaver særdeles modent og selvstændigt, og hun arbejder meget målrettet på de opgaver hun bliver stillet. Derudover er Jeanette god til at tage initiativ til nye projekter og arbejder struktureret.

Jeg har oplevet Jeanette som en glad og positiv kollega og som en medarbejder, der bidrager med engagement i sin arbejdsplads. Jeanette er kendetegnet ved, at hun gerne påtager sig et ansvar, og både personligt og arbejdsmæssigt udviser stor fleksibilitet.

Jeanette er lærenem, forandringsvillig og udviklingsorienteret, hun befinder sig godt med afvekslende og mange opgaver.

Jytte Rust

Økonomi- og administrationschef, Hartmanns

Den bedste måde at fange os på er via mail

Medmindre vi har aftalt andet, så send en mail til os på kontakt@hindsdal.dk - eller udfyld formularen her.

Vi passer på dine data: Privatlivspolitik

6 + 8 =